Wednesday, April 9, 2014

Kirjasta sanottua

Marja-äiti ja Kaisa New Yorkissa keväällä 2013.
Ennen kirjan julkaisemista, annoin sen käsikirjoituksen luettavaksi muutamalle arvostamalleni taholle. Näin kirjoitti elokuvatuottaja Marko Röhr kirjasta:

"Erinomainen teos. En luonnollisesti lukenut sitä skolioosiin millään tavalla asianosaisena tai edes asiaan paneutuneena kun en ole joutunut suoranaisesti asian kanssa kasvotusten. Luin sen kirjana, kertomuksena. 

Minulle tämä on tarina upeasta äidin ja tyttären suhteesta. Siitä kuinka elämän eteen tuomat vaikeudet muuttavat elämän suuntaa mutta miten ne samalla voivat syventää äidin ja tyttären välistä rakkautta. Se on myös hieno kuvaus äidin huolesta ja paneutumisesta ja tyttären kasvusta. Miten hienosti teksteissänne vaihtelevat valoisa positiivisuus ja nuoren aina asiat hyviksi kääntävä mieli ja aikuisen määrätietoinen tavoite tehdä kaikki mahdollinen jotta skolioosi saadaan voitettua. Niin fyysisesti kuin henkisesti. Ihailtava esimerkki äidinrakkaudesta, tavoite meille kaikille vanhemmille. 

Uskon että tämä kirja antaa paljon ajateltavaa vaikka lapsi ei sairastaisikaan. Se kertoo oikeasta välittämisestä ja siitä miten suuri voimavara rakkaus on. Potilaille ja heidän vanhemmilleen se antaa uskoa ja toivottavasti pitkäjänteisyyttä."

No comments:

Post a Comment