Thursday, July 10, 2014

Hyvin lähtenyt liikkeelle

Aurinko lämmittää, mutta mieltä lämmittää vieläkin enemmän se, että kirja on osoittanut tarpeellisuutensa ensimmäisen julkisen kuukautensa aikana.  Helteistä huolimatta sähköpostiini tipahtaa aina silloin tällöin kirjatilaus.
Määrät eivät ole suuret, mutta jokainen kirja menee tarpeeseen.  Tilaajan tarina on lähes aina samankaltainen: perheen lapsi on saanut juuri kuulla skolioosidiagnoosin ja tarve tietoon sekä vertaistukeen on suuri. Tuntuu hyvältä, jos vähänkin voimme auttaa lapsia, nuoria ja perheitä selviämään keveämmin sairauden kanssa.  Mikä auttaa sen paremmin kuin toisten samassa tilanteessa olevien tarinat.
Markkinoinnissa meilä on iso apu. Korsetteja valmistavan Respecta on tehnyt isot julisteet kirjasta ja heidän nettisivuillaan on tietoa ja blogipostaus aiheesta. Respectan jokaisessa toimipisteessä eri puolilla Suomea on esillä kirja ja saatavilla pieni esite siitä. Toivottavasti tätä kautta kirja löytää tiensä niiden käsiin, jotka sitä todella tarvitsevat. Sitä kautta lienee ainakin osa tilauksista tullut.


No comments:

Post a Comment